De Cnijf

Installateur van centrale verwarming

De Cnijf is in 1971 opgericht als eenmanszaak door Etienne De Cnijf en zijn echtgenote. Gaandeweg zijn wij uitgegroeid tot een installatiebedrijf voor sanitair, centrale verwarming en ventilatie dat een perfecte plaatsings- en naverkoopdienst garandeert. De huidige zaakvoerders zijn Geert De Cnijf en Caroline De Cnijf, zoon en dochter van de oprichters. In 2004 opende een doe-het-zelf, met technische bijstand en advies.
Contacteer ons Offerte aanvragen
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag een concrete offerte op maat?
Gratis offerte aanvragen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
W

Installatie en herstelling warmtepompen

Een warmtepomp is de meest milieuvriendelijke oplossing voor verwarming voor nieuwbouw en renovatie. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en kan uw woning ook verkoelen in de zomer. Wij helpen u kiezen tussen een lucht-water warmtepomp of een geothermische warmtepomp. Ideaal hierbij is vloerverwarming en een goede isolatie. Een hybride warmtepomp levert de beste prestaties in combinatie met een cv-ketel op gas of mazout.

Vraag vrijblijvend advies

De Cnijf, installateur van centrale verwarming

Om u nog beter te dienen openden we in 2014 een nieuwe toonzaal van 600 vierkante meter. Iedereen kan bij ons terecht: particulieren, KMO’s en industriële klanten. Al bijna 50 jaar zijn wij een gevestigde waarde in Zuid-Oost-Vlaanderen, met dank aan onze knowhow en service. Overweegt u om alternatieve energie in huis te halen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Ons ‘groene’ team staat voor u klaar. Denk groen, denk De Cnijf!"

De specialist bij u in de buurt

Wij zijn actief in: Brakel, Geraardsbergen, Lierde, Ninove, Oudenaarde, Ronse en Zottegem